Adem Ramadani e Gold AG i kushtojnë këngë muajit të shenjtë të Ramazanit

Shpërndaje

Adem Ramadani së bashku më këngëtarin Gold AG kanë lansuar bashkëpunimin e tyre muzikor.

Këtë muzikë, ata ia kushtuan muajit të shenjtë të Ramazanit

Kënga u lansua rreth dy orë më parë dhe deri tani u lexua më shumë se 80 mijë herë.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e plotë: