Bekim Jashari dhe Halil Kastrati i shkojnë n’konak Galuk Konjufcës

Shpërndaje

Bashkë me hoxhën e nderuar, Halil Kastrati, takuam Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, të cilin e uruam për marrjen e mandatit në krye të legjislativit.

Biseduam për temat që preokupojnë shtetin tonë, duke u nisur nga zhvillimi ekonomik, investimet nderkombëtare, menaxhimi i pandemisë, integrimi i shtetit në mekanizmat ndërkombëtar etj.
Ishte konkluzion i përbashkët që vetëm bashkë, duke vënë në rend të parë interesin shtetëror mund të ecim me sukses në rrugën tonë me shumë sfida.