Edi Rama: Unë jam lider musliman (Video)

Shpërndaje

I ftuari i radhës në emisonin “ZGJEDHJE 2021 në V+” ishte kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Në këtë intervistë Rama tha se ai është një lider musliman ndersa Lulzim Basha është perendimor.

Teksa gazetarja Pranvera Borakaj citon Sali Berishën, kur ai thotë se Lulzim Basha është perendimor dhe brezi i liderve që ka studiuar jashtë, Edi Rama ka një reagim të shpejt dhe thotë se është lider musliman.

“Kurse unë jam lider musliman. Ai është perendimor e unë jam musliman” shprehet Rama.

Mund të themi që më parë Edi Rama nuk është deklaruar në këtë menyrë, si lider musliman.

Më poshtë mund ta ndiqni videon: