“Kemi humbur 3 mandate”, Rama për votat e pavlefshme: Në Elbasan ishte vendos ‘x’ tek unë dhe tek Balla

Shpërndaje

Edi Rama: Ne kemi humbur tre mandate nga votat e pavlefshme. Është e habitshme në fakt. Ne u kemi kërkuar të gjithë tanëve që të mbajën shënim të gjitha votat që kanë dalë të pavlefshme. Kjo për t’i pasur të shënuara. Dhe është e habitshme, mijëra e mijëra vota kanë shënuar numrin 12. Madje mijëra mes tyre kishin votuar Ballën.