Maqedonia drejt rrëshqitjes, a do të ndodhë me Xhaferin sikur me sllovenin Kuçan!

Shpërndaje

Nga Nijazi Muhamedi

Zgjidhja në Kuvend mbaroi dje. Tash ne besojmë se zgjidhja e sotme, mund të ndodhë eventualisht pa kryetarin e tashëm të Kuvendit,Talat Xhaferi, dhe atëherë tërheqja e tij,do marrë,së paku vetëm simbolikisht, kuptimin politik (ani se është 1 prilli i shakave)si tërheqja e Milan Kuçanit nga ajo seanca e famshme e ish-jugosllavisë..!

Këmbëngulja për të realizuar kështu me “arbitratitet antikushtetues e politik” “paktin gjithënacionalist maqedonas Zaev-Mickovski” është një rrugë tejet e shtrembër..!!!

Kjo marrëzi arbitrariteti juridiko -kushtetues e kryeministrit Zaev me kompaninë, DELEGJITIMON NË MËNYRËN MË FLAGRANTE REFERENCAT E UNIONIT EUROPIAN DHE TË NATO-S TË KËTIJ VENDI,jo vetëm delegjitimimin e brendshëm që ia bën vetes..!