Meka në Ramazan më 2020 dhe Meka në Ramazan më 2021 (FotoLajm)

Shpërndaje

Ramazani i cili nisi këtë të martë e gjeti edhe këtë vit botën të goditur nga Covid-19.

Për shumë myslimanë që po përballen me kufizime, kjo do të thotë se shpresat për një Ramazan më të mirë se vitin e kaluar u shuan me rritjen e numrit të të infektuarve megjithëse shifrat ndryshojnë nga vendi në vend.

Një muaj me agjërim dhe bamirësi, por Ramazani gjithashtu është kohë kur besimtarët mblidhen për lutje, mblidhen rreth vakteve të tyre festive dhe shkëmbejnë vizita.

Por ndryshe nga viti i kaluar, këtë herë situata është më e mirë.

Këto foto janë nga Meka në Ramazanin e vitit të kaluar dhe këtë vit.