Miratohet nevoja për Ligjin për shtyrjen e regjistrimit dhe për ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Shpërndaje

Kuvendi me 95 vota “për” dhe 7 vota “kundër” ka miratuar nevojën e Ligjit për shtyrjen e regjistrimit, pas kësaj Ligji kalon ne Komisionin për Çështje Evropiane. Përveç, kësaj, Kuvendi me 102 vota “për” dhe asnjë kundër ka votuar nevojën për dy ndryshime ne Kodin Zgjedhor. Njeri ndryshim për definimin e mënyrës së votimit (për terminalet për shenjat e gishtave) ndryshimi tjetër për datën e mbajtjes së zgjedhjeve lokale. Nisma kalon në Komisionin për sistem politik, me procedurë të shkurtuar.