Momenti kur besimtarët ‘arr.estojnë’ te.rroristin, e go.dasin me shkelma e karrige (Foto)

Shpërndaje

Top Channel ka siguruar pamjet e ndalimit të autorit pas pl*agosjes me thi*kë buke në xhaminë “Dine Hoxha” në rrugën e Kavajës, ku ka qëlluar me thi*kë 6 besimtarë.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur pikërisht gjatë aktit të lutjes dhe autori është Rudolf Nikolli, 34 vjeç nga Burreli. Pasi doli nga xhamia, te*ntoi të go*diste edhe njerëzit në rrugë.