Në Gostivar, shoferi duke tentuar t’i ikë policisë, e merr edhe policin me vete!

Shpërndaje

Sot është shpërndarë një video ku shihet një qytetarë pas ndalimit të policisë tenton që të ikë duke marrë zvarë edhe policin që e kishte ndaluar por polici arrijnë ta ndalon qytetarin.

Pas ndalim e nxjer nga vetura dhe afrohen edhe dy policë tjerë ku mundohen që ta arr estojnë personin në fjalë.

Kjo video është bë virale në Tik Tok, por ende nuk ka të dhëna zyrtare për këtë ngjarje.