Opozita shqiptare: Gati teksti i ligjit për shtetësi

Shpërndaje

Alsat mëson ekskluzivisht se opozita shqiptare ASH-AAA kanë gati tekstin e Ligjit për shtetësi. I njëjti do t’i dorëzohet grupit parlamentar të LSDM-së për shqyrtim dhe më pas do të niset si propozim i grupit të deputetëve. Procedura e miratimit do të nisë pas rikthimit në punë të shërbimeve ligjvënëse në Komisionin juridik-ligjvënës, pasi njëri prej tyre ka rezultuar pozitiv në Kovid-19 ndërsa dy të tjerë janë në izolim. Javën që vjen pritet takim i ri i liderëve Zaev-Sela-Gashi.