Qeveria Kurti emëron anëtarët e rinj të Bordit të Telekomit

Shpërndaje

Në mbledhjen e sotme të Qeveris Kurti janë emëruar pesë anëtarë të Bordit dhe Kryesuesi i tij.

“Të emëruarit i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë sipas ligjit. Ky është një proces i gjatë që po përfundon sot me emërimin e këtij bordi të drejtorëve”, ka thënë ndër tjera Kryeminsitri i Kosovës, Albin Kurti

Shpëtim Dobra është emëruar kryesues, kurse anëtarë janë emëruar, Sajmije Thaçi, Mimoza Vila, Florina Jerliu, Agim Muçaj, Remzi Kelmendi.

Në mbledhjen e tetë e cila është duke vazhduar ende Qeveria miratoi edhe projektligjit për ndryshimin dhe plotesim të Ligjit për Përgjegjësinë disiplinore të Gjyqtarqve dhe Prokurorëve