Qeveria mblidhet sot në ora 19:00, pritet të merret vendimi për masa të reja

Shpërndaje

Qeveria e Republikës së Kosovës do të mbudhet sot në ora 19:00, ku pritet të merret edhe vendimi për masat e reja për pandeminë COVID 19.

Zyra për Komunikim Publik e Kryeministrit ka bërë të ditur se ngjarja që zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë, mund të përcillet vetëm nga gazetarët, kameramanët dhe fotografët që janë të akredituar dhe kanë me vete kartelat e akreditimit.

“Po ashtu, për ngjarjet që zhvillohen në ndërtesë të Qeverisë luten gazetarët, kameramanët dhe fotografët që të jenë të pajisur me maska mbrojtëse dhe t’i vendosin ato”, thuhet ndër të tjera në njoftim.