Qeveria solli vendim, ora policore fillon në ora 20

Shpërndaje

Qeveria ka sjellë vendim, ora policore do të fillojë në ora 20:00.

Për këtë vendim, pritet të deklarohet kryeministri Zoran Zaev, ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe kryetari i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zharko Karaxhoski.

Ora policore fillon nga neser prej ores 18.00 deri ne ora 05.00.