Rama ka bërë “botox”? Kryeministri tregon “sekretin” pse nuk ka rrudha

Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama ironizoi të gjitha aludimet që janë bërë se ka bërë botox. Përballë të rinjve patronazhistë të PS-së, Rama tha se nëse njerëzit duan botox të rrinë pa gjumë pasi në atë formë do të kenë një lëkurë të fryrë.

Pasi përfundoi fjalën për botoxin, Rama harroi se për çfarë po fliste dhe kërkoi ndihmën e të pranishmëve për tu kujtuar.

Mu fut njoni sot më tha, kishte parë atë Fevziun e vërtet dje, për të bërë për të qesh je njësh, por si nuk dëgjova një fije program. Për të gjithë ata që tërgiqen nga atletet, nga çitjanet nga botoxi. Se unë kam bërë dhe botox, e këni dëgjuar. Do botox, rri pa gjumë. Po të rrish pa gjumë të fryhet lëkura dhe të duket si botox.Ku e kisha llafin? Te programi. I shkruajta thjesht disa gjëra nga programI atij. Nga 25 prilli i këtij viti dhe deri më 25 Prillin e 2025 4 porta të reja për Shqipërinë nga deti, 4 porta për Shqipërinë nga ajri. Për një numër të konsiderueshëm turistësh që është i paimagjinueshëm me portat e sotme.Skavica, plus dy parqet diellore në Karavasta, plus autostrada nga Murriqani në Fier, plus investimet e tjera janë 10 miliardë euro që do t’i hapin prespektivën mijëra vende të punës.