Remzi Mehemdi sfidon BDl-në: Ejani të matemi ball për ballë pa koalicione me partitë maqedonase

Shpërndaje

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët Remzi Mehemdi në emisionin “200” me Nazim Rashidin,përballë Rexhail Ismailit nga BDl kanë debatuar për aktualitet politike me theks 27 prilli dhe zhvillimet politike në vend.

Remzi Mehmedi duke folur për koalicionet e kaluara dhe koalicionet e mundëshme në të ardhmen me theks zgjedhjet e arshëshme lokale 202, ka thënë: E sfidojmë publikisht BDl-në, ajde urdhëroni në zgjedhjet lokale të matemi ball për ballë, pa koalicione me parti maqedonase, vetëm në dhe ju, dhe të shohim fuqinë e vërtetë tuaj dhe tonën që ta zgjidhim një herë e mirë këtë punë. Ka deklaruar Remzi Mehmedi në Alsat M.