Ziadin Sela: Talat Xhaferi duhet ta dijë se nuk punojmë në kohë të Iftarit

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela sot ka folur rreth zhvillimeve të mbrëmshme në Kuvendin Republikan.

Njoftimi zyrtarë i Kuvendit në bazë të kalendarit të ngjarjeve,mbrëmë Kryetari i Kuvendit kishte thirrur seancë plenare pikërishtë në kohën e Iftarit,në orën 19:20 që është koha e njëjtë me Iftarin.

Sela sot ka thënë se Kryetari i Kuvendit duhet pasur respekt për deputetër të cilët agjërojnë,sepse ata tërë ditën kanë qenë në Kuvendë pa pirë e pa ngrënë asgjë, dhe se njoftimi nga Kuvendi ka rritur në ora 18:20.

Sela: Në dje jemi njoftuar përmes telefonit në ora 18:20 se është konvokuar seancën plenare për në ora 19:20, pikërishtë në kohën e Iftarit.

Kjo nuk është në rregull,duhet pasur respekt për deputet që janë admirueshëm,por sidoqoftë deputetët tanë pasi kanë arritë në shtëpi janë kthyer prap në Kuvendë për të marrë pjesë në seancë, por se çka është duke ndodhur me Kryetarin e Kuvendit nuk e dijë, shpresoj mos jetë arsye ditëlindja,që un i uroj shëndet dhe jetë të gjatë. Ka deklaruar Sela.