zv.Minsitri i Kulturës Sedat Sulejmani dhe Blerim Sejdiu nënshkruan vendimin për fillimin e punimeve të Qendrës për Kulturë Zhelinë

Shpërndaje

Zëvendësministri i Kulturës, Sedat Sulejmani, së bashku me kryetarin e komunës Zhelinës Blerim Sejdiu kanë nënshkruar vendimin për lëshimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturës në Zhelinë.

Njoftimi i plotë:

Edhe një hap më tej!

Sot, së bashku me Kryetarin e Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu n, në hapësirat e Ministrisë së Kulturës nënshkruam vendimin për lëshimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturë në Zhelinë. Këto mjete i transferohen Komunës së Zhelinës për fazën e parë të punimeve.

Pas kësaj, rradhën e ka institucionalizimi i kësaj qendre.

Ashtu siç jemi zotuar edhe i mbajmë premtimet.