20 vjetori i përfundimit të luftës së vitit 2001, Ali Ahmeti nesër në Sllupçan

Shpërndaje

Me rastin e 20 vjetorit të përfundimit të luftës së vitit 2001, lideri i BDl-së Ali AHmeti i shoqëruar nga ministra dhe deputet nga rradhët e BDl-së do të qëndrojë për vizitë në komunën e Likovës.

Aktivitetet do të fillojnë në ora 14:00 në varrezat e dëshmorëve në fshatin Sllupçan.