Ali Ahmeti për 27 prillin: Kishte dhu.në, por jo edhe terr.orizëm

Shpërndaje

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratë për mediat tha se ndaj përfaqësuesve të popullit është ushtruar dhu*në dhe brut*alitet por nuk ka pasur terr*orizëm.

“Dihet se në cilat janë aktet terr*oriste dhe çfarë kualifikimi është akti terr*orist”, tha Ahmeti.

Ai bëri thirrje që organet e drejtësisë ta zbërthejnë situatën dhe se situata është e komplikuar.

Ndryshe, sot Mickoski pas takimit me Pendarovskin sërish kërkoi rigjykim të rastit për shkak se sipas tij, nuk ka pasur terr*orizëm, ndërsa të dën*uarit për terr*orizëm duhet të përgjigjen për shkelje ligji por jo edhe për terr*orizëm.