Artan Grubi: 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politikë, Artan Grubi në një deklaratë për TV21, theksoi se anketat brendapartiake dhe ato publike nga institucione kredibile tregojnë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë.

“Anketat brendapartiake por edhe ato publike nga institucione kredibile theksojnë që 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë si dhe e përcaktojnë BDl-në si fitues absolut të zgjedhjeve lokale”, deklaroi për TV21, Artan Grubi – zëvendëskryeministër i parë.