Lot dhe përqafime, pas 29 vjetësh mërgimtari vjen në Kosovë dhe takon familjen!

Shpërndaje

Pas 29 vjetësh, Xhafer Idrizi erdhi nga New Yorku në Kosovë për të vizituar familjen.

Familjarët e tij e pritën të emocionuar në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.

Në pamjet e publikuar nga një familjar shihet teksa ata shpërthyen në lot gjatë takimit pas shumë vitesh.