Ministri i shëndetësisë, Vitia: Të premten arrijnë 100.000 vaksina anti-Covid

Shpërndaje

Të premten në Kosovë do të arrijnë edhe 100.000 vaksina ant-Covid në Kosovë.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia në takim me kryetaret e komunave.

“Ministri Vitia tha se aktualisht tema kryesore jona është procesi i vaksionimit dhe pritet që të premten të vijnë edhe 100.000 vaksina të reja ku do të nis procesi i vaksionimit në masë të qytetarëve. Poashtu tani kemi lehtësuar edhe procedurat për aplikim për vaksionim në platformën e-kosova por edhe komunat kanë ndihmuar në regjistrimin e të moshuarve për procesin e vaksionimit”, citohet te ketë thënë Vitia