Para pikës së vaksinimit, turmë e madhe dhe pa distancë (Video)

Shpërndaje

Në Maqedoninë e Veriut sot pritet të nis imunizimi masiv pas arritjes së 200 mijë vaksinave Sinopharm, ndërkaq pritet që në 6 qendra në gjithë vendin të vaksinohen rreth 15 mijë qytetarë brenda ditës.

Për momentin në Qendrën e Vaksinimit në Shkup në “A1 Arena” mbretëron kaos.

Radhë të gjata të qytetarëve, të njëjtit nuk respektojnë distancën ndërsa ankohen për termine jo të sakta.

Qytetarët kritikojnë ashpër organizimin që është bërë nga autoritetet.