Plasin të qeshurat në Kuvend, Tahiri: Podujevën ka me fitu

Shpërndaje

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, u është përgjigjur kritikave të deputetëve të pozitës, të cilët e kritikuan se po merret më shumë me fushatën në Podujevë derisa tha se ka për të fituar në këtë komunë.

“Kërkojmë që shtesat për pensionistët të rikthehen në shumën e njëjtë, a ka ma populizëm se me lyp votën e me thanë se po rriten pensionet e me thanë tani se nuk ka buxhet. Me dal në foltore dhe mos m’u përgjigj në pyetje e me fol për politika për sektorin privat e me u lidh me fushatën tem në Podujevë që kam me fitu”.

Pas deklaratës së Tahirit të gjithë deputetët e pozitës kanë filluar të qeshin.

Nga minuta 52:00