Kjo është befasia e Ahmetit më 5 qershor?!

Shpërndaje

Bashkimi Demokratik për Integrim ka zgjuar kureshtjen e qytetarëve me sloganin: Diçka e mirë po vjen.

Ahmeti ka thënë se këtë befasi për opinionin publik do ta zbuloj ditën e shtunë.

Agjencia e lajmeve INA duke u thirrur në burime partiake mëson se, lideri i integristëve do të shkoj një hap më tej duke nxjerrë kandidatë maqedonas apo entiteteve tjera bë zonat banuara kryesisht me maqedon.

Befasia e integristëve si duket është përkrahur edhe nga kryeministri, Zoran Zaev, i cili ka thënë se kjo ide do të sjell risi dhe freski.

Ai vetëm shtoi se kjo parti do të po bën ndryshime që do të sjellin momente pozitive në shtet.(INA)