Ministri i Ekonomisë, Bekteshi: Këtë vit nuk do ketë shtrenjtim të energjisë elektrike

Shpërndaje

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, në paraqitjen e tij në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat shprehu besimin se këtë vit çmimi i energjisë elektrike nuk do të rritet, por la lënë hapësirë për një vit, duke pas parasysh lëvizjet bë bursë, mund të rritet çmimi i energjisë elektrike.

“Jam i bindur që çmimi i energjisë elektrike nuk do të rritet këtë vit, por në vitet në vijim, duke pasur parasysh trendin dhe çmimet në bursa, duhet të rritet, por këtë vit nuk do të ketë rritje të çmimeve të energjisë elektrike në vendin tonë , ” tha Bekteshi.