Ahmeti: Kënaqësi ta ritakoj Kryeministrin e Kosovës, z. Albin Kurti

Shpërndaje

Lideri i BDl-së, Ali Ahmeti në “Forumin e Prespës” ka pasur takim kokë më kokë me Albin Kurtin në Ohër, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Njoftimi nga Ali Ahmeti në facebook:

Kënaqësi ta ritakoj Kryeministrin e Kosovës, z. Albin Kurti, me të cilin diskutuam vëllezërisht për sfidat e përbashkëta të Kosovës, Maqedonisë së veriut dhe rajonit.

Ne e mbështesim njëri tjetrin dhe përmbylljen e çështjeve të hapura me njohje të ndërsjellë dhe integrim në Bashkimin Europian si dhe në NATO.

Unë kam qenë dhe jam këtu për Kosovën dhe do të mbes gjer në frymën time të fundit.