“Flas me gruan tënde në Instagram”, McGregor humb kontrollin në intervistën pas dyluftimit ku iu thye këmba

Shpërndaje

Ndeshja e tretë mes McGregor dhe Poirier u zgjidh me KO teknik, pasi irlandezi theu këmbën në raundin e parë. Në intervistën pas dyluftimit, kur ende ishte në tokë, McGregor humbi kontrollin dhe i përmendi gruan kundërshtarit.

“Po e godisja me grushta dhe shkelma. Ai ishte i pasigurtë dhe po mundohej të ruante distancat. Kjo nuk mbaron me kaq. Nëse ai do që ta zgjidhim jashtë, e zgjidhim edhe jashtë”, tha McGregor.

Intervistuesi i vuri në dukje se Poirier tha se një nga goditjet e tij bëri që t’i thyhej këmba, gjë që e tërboi fare irlandezin, i cili i përmendi gruan kundërshtarit, ndërkohë që Poirier po dilte nga oktagoni.

“As nuk më goditi fare. Me gruan tëndë flas në Instagram, e kam në DM. Më kontakto më vonë se t’i tregoj të gjitha mesazhet”, tha McGregor, mes ovacioneve të spektatorëve.