Gjermania afër njohjes së patentë-shoferëve të Kosovës

Shpërndaje

Gjermania është afër njohjes së patentë-shoferëve të Kosovës.

Kështu bëri të ditur ambasadori i Kosovës në Gjermani Beqë Cufaj.

Ai sot u takua me drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Që një kohë Kosova dhe Gjermania kanë nisur negociatat për njohjen e patentë-shoferëve.

Nga dy vendet janë formuar edhe grupe punuese për ta finalizuar marrëveshjen.