“Lagjja e Trimave”, seancë publike në Gjykatën Supreme

Shpërndaje

Gjykata Supreme do të mbaj seancë publike lidhur me ankesat kundër aktvendimit për rastin “Lagjja e Trimave”, të cilin para 2 viteve e vërtetoi Gjykata e Apelit-Shkup. Për rastin janë dë*nuar gjithsejtë 33 persona, 7 prej të cilëve me burgim të përjetshëm, ndërsa 13 me 40 vite heqje lirie.

Su*lmi i ar*matosur ndodhi më 9 dhe 10 maj të vitit 2015 ndërsa zgjati më tepër se 20 orë. Jetën e humbën tetë pjesëtarë të forcave të sigurisë së Maqedonisë, ndërsa u vr*anë edhe 10 anëtarë të grupit të ar*matosur.