Mërgimtari nga Zvicra: Më mirë hani bukë 20 cent në Kosovë se sa 6 euro jashtë

Shpërndaje

Mërgimtarët kanë filluar të vijnë në Kosovë për të kaluar pushimet pranë familjarëve.

Ndërkohë një numër i madh i kosovarëve, janë duke u larguar nga vendi në mungesë të vendeve të punës dhe prespektivës në vend.Për këta të rinjë që po largohen, një mërgimtar nga Zvicra ka dhënë një mesazh sapo ka mbërritur në Kosovë, duke i lutur ata që të mos e lëshojnë vendin.

“Desha me ju bë apel këtyre të rinjve sa për bukë me hangër keni në Kosovë nga 20 cent bukën, nuk ke nevojë ti me shku atje me hanger bukën 6 euro, rrini në shtëpi, done familjen, respektoni më të vjetrit”, thotë mërgimtari gjatë një interviste televizive.