Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, pasardhesi i Isa Boletinit puth flamurin Kombëtar

Shpërndaje

Gjate vizitës se tij zyrtare si Ministër i Mbrojtjes i Republikës se Kosovës ne Shqipëri, Z. Armend Mehaj, thyen protokollin zyrtar dhe përulet duke puthur flamurin kombëtar.

Armed Mehaj ka treguar disa here qe kombi dhe atdhedashuria është mbi te gjitha. Kujtojmë qe Mehaj la Forcat e Armatosura Norvegjeze me një pagese shume te larte për tu kthyer si Ministër i Mbrojtjes se Kosovës.

Gjithashtu qe prej marrjes se detyrës, Mehaj ka refuzuar dhe pagën e tij si Ministër duke e dhënë ate për familje te veteraneve te UÇK dhe familjeve ne nevoje.

Qe prej marrjes se detyrës se Ministrit te Mbrojtës se Republikës se Kosovës, z. Mehaj është pikasur për strategjitë e Tij te rritjes se kapaciteteve ushtarake dhe operacionale te FSK.