Shtrenjtohen derivatet e naftës në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Komisioni Rregullator për Energjetik i ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Çmimi i EUROSUPER-95 rritet për 0.5 denarë dhe një litër do të kushtojë 71 denarë.

Çmimi i EUROSUPER-98 do të rritet për 1 denarë dhe një liderë do të jetë 73 denarë.

Të njëjtën rritje do të ketë edhe dizeli. Një litër do të kushtojë 62.5 denarë.