A do shkojë të betohet te Ilir Meta, ja si përgjigjet Rama

Shpërndaje

Kuvendi votoi në fund të legjislaturës së shkuar shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Po tashmë që në Meta është ende në zyrë, çfarë do të bëjë Rama dhe qeveria e tij?

A do të shkojnë të betohen përpara personit që e kanë shkarkuar ashtu siç e kërkon kushtetuta?

“Për sa kohë është në zyrë… Unë nuk jam zënë me të. Ndarja ime me të është e pakthyeshme” – tha Rama në Opinion.