Mickoski: Nëse fitojmë më 17 tetor, bëjmë shumicë të re parlamentare dhe Qeveri të re

Shpërndaje

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, sonte nga Gjorçe Petrov, paralajmëroi që nëse VMRO-DPMNE dhe opozita fitojnë në zgjedhjet lokale do të bëjnë shumicë të re parlametare dhe Qeveri të re, transmeton TV21.

“Nëse VMRO-DPMNE dhe opozita fitojnë më 17 tetor, do të ketë shumicë të re parlamentare dhe Qeveri të re mes dy raundeve, dmth në peridhë mes 17 dhe 31 tetorit”, u shpreh Mickoski.

Kujtojmë që VMRO-DPMNE, sonte në Gjorçe Petrov ka promovuar kandidatin për kryetar komune Aleksandar Stojkoski