Mjekja po fliste për vaksinën anti-Covid, infermierja harron që ishte ndezur kamera dhe fillon të zhvishet

Shpërndaje

Një detaj interesant nga lajmet e mëngjesit në televizionin publik të Serbisë, ka fituar vëmendjen e miliona njerëzve – duke u bërë hit në rrjetet sociale.

Derisa një mjeke po fliste për efektet pozitive të vaksinës anti-COVID, pas shpinës së saj një infermiere duket se nuk e kishte vërejtur kamerën dhe kolegen e saj që po jepte intervistë.

E aty menjëherë filluan talljet nga komentuesit e shumtë, duke thënë se ky do të jetë edicioni më i shikuar i lajmeve në televizionin RTS.