Ndahet nga jeta i riu nga Tetova, anëtari i SHKA Xheladin Zeqiri

Shpërndaje

Tetovë – Një lajm i dhimbshëm sot ka trondtiur Tetovën ku ka ndërruar jetë i riu anëtari i SHKASH Xheladin Zeqiri – Tetovë.

Ja mesazhi i lamtumirës:

Lamtumirë DONI!

Nuk mundemi ta besojmë se më nuk do të jesh në mesin tonë. Lajmi i sotshëm na trishtoi dhe mërziti pa masë.

Ti ishe shembulli më i mirë i një djali që respektonte shumë, përçonte dashuri dhe punonte pa u lodhur.

Ishe engjull në këtë botë dhe do jesh engjull në parajsë.

Çdoherë do të mbetesh në kujtimet dhe zemrat e çdo anëtari të “Xheladin Zeqirit’.

Ky është vendim i ZOTIT dhe ne duhet ta pranojmë..