Protestë për rastin “Monstra”, kërkohet hetim ndërkombëtar dhe monitorim nga BE

Shpërndaje

Nga sheshi Skënderbeu e deri para zyrave të Bashkimit Evropian u protestua për rastin “Monstra” dhe rastet tjera gjyqësore. Bedri Hajdari nga Këshilli Organizativ tha se protesta është simbolike me numër të vogël të protesuesve me qëllim mbrojtje nga Covid-19, transmeton TV21.

Kërkojnë rigjykimin e lëndës “Monstra” dhe hetim ndërkombëtarë të rastit. Të bëhën ekspertiza të reja mbi rastin sepse sic thonë të parat ishin falsifikuar nga pushteti i atëhershëm.