Zbulohet lidhja e kryeministrit Zaev me ndërtuesit e Spitalit Modular që u dogj në Tetovë

Shpërndaje

Qendrat spitalore për Covid si ajo që u dogj mbrëmë në Tetovë ndërtohen nga Kocho Angjushev përmes “BRAKO”, në bashkëpunim me një kompani tjetër “JBT-ARI DHE TOM” DOOEL nga Vallandova.

Ari dhe Tom janë miq të Zoran Zaev

Vjedhja është e madhe sepse paneli i integruar është i papërshtatshëm, nuk shuhet vetë dhe nuk është i mbrojtur nga zjarri…sepse këta ndërtues nuk duan të shpenzojnë dhe ti blejnë paisjet si duhet.

Në fotografi janë kontratat nga kjo grabitje! Në fotografi janë kryeministri ZAEV dhe gruaja së tij duke u fotografuar dhe duke u shoqëruar me këta “ndërtues”!