Zv.ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu: Regjistrimi do të fillojë më 5 shtator, alternativë tjetër nuk ka!

Shpërndaje

Regjistrimi do të fillojë më 5 shtator dhe alternativë tjetër nuk ka, kështu u shpreh zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu para gazetarëve.

“Siguruam mundësinë që secili qytetarë të regjistrohet, të numërohet, të duket, të bëhet i gjallë. Gjatë periudhës së regjistrimit nuk ka akt më të madh patriotik se regjistrimi. Të gjithë jemi të lidhur me vendin, me shtëpinë me pronat tona. Prandaj regjistrimi është jetik. Në këtë proces të madh statistikor në vend çdo qytetarë është i rëndësishëm, prandaj secili duhet të regjistrohet. Regjistrimi i popullsisë do të fillojë më 5 shtator alternativë tjetër nuk ka”, tha Agim Nuhiu.