El Cheka do të rikthehet edhe më fortë !

Shpërndaje

Në mëngjesin e se mërkurës, të gjitha faqet që i kanë shperndarë linqet e përgjimeve u janë bllokuar ato postime.

Faqja “bombat. online” është bllokuar komplet, kjo pasi është identifikuar se menaxhuesi i asaj faqje është “El Cheka”.

Megjithatë faqja është e mbrojtur dhe do kërkohet një shpjegim nga Facebook për ndërhyrje.

Të afërmit e personit me që tashmë të gjithë e njohin si El Cheka, kanë konfirmuar sot se ai do të rikthehet edhe më fort, duke vijuar publikimin e “bombave” tjera. /InfoMagazin/