El Cheka publikohen videon se si u v*ra komandant Shqiponja

Shpërndaje

El Cheka që u bë i njohur me publikimin e përgjimeve, para pak çastesh ka postuar një video ku sipas tij është momenti kur vr*itet Komandant Shqiponja.

“Ata than se Komandant Shqiponja u v*ra nga dorasi duke u vetmbrojt, kjo video tregon si u v*ra Komandant Shqiponja prapa kurrizit, nuk mund te manipuloni me popullin, as Shefik Ismaili e as Ali Ahmeti ju qe dhat urdherin per ta vr*ar!”, shkruan El Cheka.

Me 23 korrik të vitit 2015 në Kumanovë u vr*a Xhemail Rexhepi i njohur si Komandant Shqiponja ndërsa u pla*gosën edhe dy shoqërues të tij Shefki Rexhepi dhe Gani Demiri. Ngjarja ndodhi rreth orës 15:30 minuta në afërsi të fakultetit të Administratës së Biznesit në Kumanovë.

Deri tek incidenti erdhi pas një zënke mes anëtarëve të BDI-së në Kumanovë për të marrë drejtimin e partisë në këtë qytet.

VIDEO