MUNDËSI PËR VIZË PUNE 2-VJEÇARE NË SUEDI

Shpërndaje

Suedia si një ndër shtetet më të zhvilluara në botë, me një standard të lartë jetësor, kushte të mira për mirëqenie, siguri sociale e familjare, mundësi të mrekullueshme për studime, zhvillim dhe profesionalizim, beneficione e levërdi të ndryshme shoqërore, kulturore etj., vazhdimisht ka qenë tërheqëse për turistët, por edhe punëtorët nga e gjithë bota.

Zyra e Avokatisë „Advokatbyrån Försvarare AB” nga qyteti Malmö në Suedi, njofton se është e licensuar nga Enti Suedez i Migracionit, dhe për momentin ndërmjetëson në çështjet e aplikimit të vizave të punës, edhe atë për vizë pune 2-vjeçare në Suedi. Nëse bëhet aplikimi i plotë, profesional dhe pa asnjë mangësi, garantohet vendimi pozitiv nga ana e organeve përkatëse brenda 20 ditëve.

Kontakti kryesor: Znj. Saranda Iseni, juriste e dalluar shqiptare në Suedi, e punësuar pranë kësaj zyre të avokatisë. Mirëpresim të na kontaktoni në emailin e me poshtem, ku do të merrni përgjigjen e shpejtë, të saktë dhe kompetente.