Nikolla Gruevski me pranga në duar, sot vendoset për ekstradimin e tij në Maqedoni (Video)

Shpërndaje

Për ekstradimin e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski sot do të vendos gjyqi i Budapestit

Se çfarë vendimi do të merret do të mësohet pas seancës, pasi është e mbyllur për publikun.

Sipas medieve hungareze, Gruevski u arre*stua mëngjesin e sotëm në Buudapest pas kërkesës së gjykatës. Nga videoja shihet se gruevski me sako po i fsheh prangat nga duart.

Maqedonia kërkoi ekstradimin për vuajtjen e dën*imit me bu*rg prej dy vjetësh për lëndën e PSP “Tanku”. Si dhe ngjarjet e përgjakshme në Kuvend për të cilët dyshohet se ka qenë organizator.