RDK-ja PA MINISTRI, a duhet që Vesel Memedi dhe ministri i tij të shkojnë në shtëpi?!

Shpërndaje

“Ministria e vetëqeverisjes lokale i takon partnerit të koalicionit qeveritar, edhe atë partisë RDK-së. Kryeministri, nuk mundet të sjell vendim pa pajtueshmërinë tonë, që këtë ministri të ja jap një partneri të brendshëm të partisë LSDM, me të cilën ka probleme të brendshme, dhe ti kënaq partnerët e koalicionit por në dëm të koalicionit qeveritar.”, thuhet në reagimin e RDK-së.

Më tej thuhet se nëse kryeministri është serioz me këtë propozim të tij, ne si parti do të sjellim vendim dhe qëndrimin tonë për të cilën do të informoheni.

RDK-ja PA MINISTRI, a duhet që Vesel Memedi dhe ministri i tij të shkojnë në shtëpi, pasi kjo parti nuk ka pasur hiq më shumë se 1000 vota?!

Zaev edhe ministër i financave, RDK-ja e Vesel Memedit ngel me ‘gishtat në gojë”!
Komentoni ju lexues të nderuar?