SKANDALOZE në Maqedoninë e Veriut: Vrasësi i Almirit dën*ohet me vetëm 6 vjet bu*rg

Shpërndaje

Gjykata shqiptoi vendimin e dytë për rastin e voglushit Almir Aliu ngjashëm sikurse në vendimin e fundit, raporton Tv SHENJA. I aku*zuari Boban Iliq dënohet me vetëm 6 vjet bu*rg.

Babai i Almirit, Sedat Aliu dën*ohet me gjashtë muaj, ndërsa Sami Demiri dhe Abdulla Aliu u dën*uan me nga nëntë muaj bu*rg për veprën penale “dhu*në”.

Gjyjatësja u arsyetua se i kanë marrë parasysh të gjithë provat dhe rrethanat të cilat nuk e morri mundimin të ti thojë në seancën e sotme. Gjykatësja tha se të dën*uarit tashmë duhet t’i paguajnë edhe harxhimet e gjykimit.