​​Shfaqet premiera e filmit “Mala”

Shpërndaje

Në Festivalin e Ndërkombëtar të Filmit PriFest, që sonë është hapur në Prishtinë, shfaqët premiera e filmit “Mala”.
Filmi i regjisorit Faton Bajraktari, shfaqet në ditën e dytë të Festivalit, nga ora 21:30.
Filmi trajton dramën dhe tragjedinë e jetës së shqiptarëve dhe veçmas të Malës, gjatë luftës së fundit çlirimtare në Kosovë, për ballë çmendurisë së armikut./KosovaPress/

VIDEO