Berisha: Sa herë duhet me dëshmu se Ramushi është i pafajshëm?

Shpërndaje

Deputeti i Nisma-s Zafir Berisha, ka reaguar pas dorëheqjës së kryeministrit Ramush Haradinaj.

Me këtë rast ftesën nga Gjykata Speciale për Haradinajn, Berisha e ka quajtur tallje.

Postimi i Plotë i Zafirit:

Ftesa për Ramushin nga Gj.Speciale është tallje me shtetin!

Sa herë duhet me dëshmu Ramushi se është i pafajshëm dhe lufta UÇK- së ka qenë e drejtë!?

Kjo është shantazh ndaj shtetit !!!

Ju që keni votuar Gj.Speciale a po bindeni se keni lujtur lojën e djallit?

Mbaju Ramush, Kosova është me ju edhe në këtë rastë.

Zafa