Djaloshi ngjitet në çatinë e spitalit, nuk dëshiron të bëhet synet…!

Shpërndaje

Vogëlushi qëndroi dy orë në kulmin e spitalit.

Pesëvjeçari, të cilin prindërit e tij e dërguan në spital në Indonezisë për ta bërë sy*net, është frik*ësuar aq shumë, sa që ka hipur në kulm dhe ka qëndruar tri orë.

Dr Anik Sutari që merret me sy*neti tash e 20 vjet, ka thënë se nuk ka parë ndonjë reagim të tillë nga të vegjlit.
“Të gjithë kanë frikë, por reagojnë në nivele të ndryshme, mirëpo ky ishte krejt ndryshe, sepse iku në kulm dhe rrez*ikonte shumë” ka shkruar Sutari në Facebook.

Nga frika se mund të rrëzohej duke ikur, familjarët e as stafi i spitalit, nuk guxonin t’i shkonin pranë, derisa njëri prej familjarëve pati një ide shumë të mirë.
Ai ftoi mësuesen e tij që t’i fliste nxënësit të saj, për ta bindur që të zbriste poshtë. pasi që vogëlushi ka lidhje të afërt dhe të besueshme me të.

Në fakt, ajo ishte i vetmi person, që arriti ta bindë për të zbritur dhe jo vetëm.

Pas që vogëlushi zbriti, shkoi vet në klinikë, për t’ju nënshtruar procedurës për sy*neti, pa u detyruar nga askush dhe gjendja tij shëndetësore tani është shumë e mirë.