Drejtpërdrejt: Konferencë e jashtëzakonshme e kryeministrit Zaev për skandalin me komikët rus

Shpërndaje

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev është duke mbajtur konferencë për media të jashtëzakonshme në lidhje me skandalin me komikët rus.

Përndryshe, Zoran Zaev tre herë ka biseduar në telefon me komikët rus, duke menduar se janë sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg dhe ish presidentin e Ukrainës, Petro Poroshenko.

Komikët rus, Vlladimir Kuznecov dhe Aleksej Stolljarov, të njohur si Vovan dhe Leksus në një video të publikuar mbrëmë në Jutjub, e gjatë pothuajse 1 orë, ata kanë mbledhur tri biseda me Zaevin, të realizuara në gusht të 2018-s, janar të 2019-s dhe prill të 2019-s.